Cześć. Ja dzisiaj zryczałam się pół nocy nie wiem czy ta antykoncepcja na mnie tak wpływa czy co. Wczoraj napisała do mnie "kumpela" tylko po to żeby pochwalić się ciążą! Kiedyś była moja przyjaciółką dzisiaj tylko znajomą i tak mnie zabolała jej ciąża,bo w pierwszą zaszła w wieku 16 lat i siadała w gorącej wodzie i ze stołu skakała żeby poronić i nic urodziła zdrowego syna,którego miała zamiar zostawić w szpitalu. I teraz taka sobie zaplanowała,że zajdzie w ciążę i rach ciach i jest!!! ZAbolało tak bardzo,bo że napisała,bo wie,że my tak długo się staramy. Sorry znowu zaczynam.
Kamila, gratuluję Kkochana

muszę się teraz przyznać, no byłam przekonana,że nie ma szans na ciążę,że to jakieś zaburzenia hormonalne
Staraczka, przykro mi Kochana,ale mam nadzieję iż niebawem obie będziemy tu gośćmi z brzuszkami...
Lavia, wszystkiego najlepszego z okazji ślubu. Życzę Ci aby Twoje marzenia się spełniły kupno mieszkania,remont i wtedy kiedy zapragniesz druga dzidzia...
Motylku,współczuję bezsennych nocy,ale chyba końcówka ciąży to specjalnjie skonstruowana na bezsenną co by po porodzie być już przyzwyczajoną do niespania.