Paola_33 napisał(a)
Kamilka - DOCZEKAŁAŚ SIĘ !!! 😊,gratulacje ogromne 😊 Aleee początek tygodnia - taka wspaniała wiadomość, to się teraz posypiecie, wrześniówko - pażdziernikówki !!!!!!!!!
Ślimaczku - ja tam widzę 2 córeczki, w odstępie 3 lat :-p
Uważaj, też nieźle trafiam
I wyglądałaś PRZE-CU-DOW-NIE !!!
Staraczko - będziesz triumfować już za m-c, nie może być inaczej
Kaari - to tylko Ty się nie leń, i zapuszczaj suwaczek
Mjak mama - jeszcze masz czas na apetyt
Za to pamiętam, jak ok. 12 tyg. wszystko pachnie i smakuje wyśmienicieeee !! a węch masz tak silnie psi, że czujesz jedzenie w opakowaniach z odległości 2 km
Najlepsze przed Wami !!!!!!!!!!
My czekamy na wynik GBS, będzie za tydzień..
A tu usg za 20 g. !!
Paola widzę, że też jesteś z tych, którym się przeczucia sprawdzają. Ja bardzo często tak mam, że jak przypadkiem jakaś myśl do mnie przyjdzie to się to sprawdza-moja koleżanka nazwała mnie już czarownicą a w pracy jak mówię, że przewiduję zagrożenie to zaczynają się bać hahaha
Co do suwaczka to może to głupio zabrzmi ale psychicznie nie jestem gotowa żeby go mieć. Ja już miałam i suwaczek i kartę ciąży a jedyne co mam to złe wspomnienia. Także dopóki nie zobaczę na usg, że wszystko jest w porządku to nie odetchnę pełną piersią, która nawiasem mówiąc się już trochę powiększyła

pociesza mnie to, że w przeciwieństwie do pierwszej ciąży teraz mam dobre przeczucia.
Kamilka czekamy na wieści.
Staraczka ja też Ciebie widzę w ciąży, także przykro mi ale jesteś skazana na 2 kreseczki