Motylku duzy masz brzuszek i pewnie ciężki

ile mały Filip już waży?
Tandem ja bym nie chciała takiego brzuszka oczywiście jaki będzie to już ode mnie nie zależy ale u mnie w rodzinie małe brzuszki maja kobiety więc mam nadzieje że u mnie też tak będzie
Paola masz bardzo ładne córeczki, rzeczywiście Melissa ma diabliki w oczach na zimowym zdjęciu w kogo przeznaczona była ta śnieżka

?
Tandem sięu Ciebie porobiło, oby to nie była torbiel i pcos tylko zwykłe zaburzenia hormonalne tak też sie zdarza no albo to mało prawdopodobne czyli Fasola
Ja też się nad tą witaminą d zastanawiam i wymyśliłam ze słonce chyba cały czas świeci tak sam,o a nasze babki, mamy nie zażywały żadnej witaminy d, a dzieci rodziły... więc czy ta witamina d jest taka niezbędna , a na ile jest to kolejny chwyt reklamowy i nabijanie firmą farmceutycznym kasy?
Tak jak inofem i infolic ja ten pierwszy piję co mi lekarka kazała! ale i tak w ciąże nie zachodzę , a gdybym sobie femibion zażywała to on przynajmniej ma dodatkowe witaminy. Obu nie mogę by już kiedyś próbowałam i miałam objawy przedawkowania kwasu foliowego

gdybym piła jedną saszetke inofenu i tab. femibionu to i tak 1000 mg kw foliowego wychodzi

nadmiar jest wydalany ale i tak daje objawy mdłości, zgagi itp.