[QUOTE=izabela23;2943834]
Ja się nie odzywam,bo czuję się bez życia czuję się zmęczona tymi staraniami. dobrze,że teraz mam tabletki anty bo inaczej bym znowu się nakręcała a tak mam wszystko w d**** obawiam się,że jak nie uda nam się pierwsze podejscie do IVF to przejdę poważne załamanie,bo jestem u kresu sił psychicznych!!!
Weszłam na chwilkę bo się stęskniłam,patrze i co widzę...smutaśną Izulkę

Słońce nie poddawaj się,wiem że już Jesteś wyczerpana i fizycznie i nerwowo tym wszystkim ale ja w to wierzę bardzo że Twoja determinacja przyniesie skutek i będziesz się cieszyć nie jednym lecz gromadką dzieci.Nie poddawaj się!!! Jesteś dla mnie i pewnie dla innych dziewczyn wzorem do naśladowania,z takim nastawieniem i siłą wewnętrzną z jaką podchodzisz do tego wszystkiego.Widzisz są osoby które raz dwa zajdą w ciążę,tak jak ja za trzecim podejściem i nie wiem czym to już idzie.Mi Bozia aż dwa szczęścia dała,choć nie wiem czym sobie zasłużyłam,bardzo bym chciała żebyś Ty też taki dar otrzymała! Trzymam kciuki za Ciebie i pamiętaj,nadzieja umiera ostatnia!!! Nooo trochę się rozpisałam wiem ale musiałam.Buziaki