Kaari napisał(a)
Dzięki Jadziu nie badałam bo wcześniej nie miałam takiej potrzeby, nigdy nie miałam plamień/krwawień podczas cyklu a @ zazwyczaj przychodził między 28-34 dniem. Dzisiaj to jakaś anomalia, dodam, że od chwili gdy pojawił się ten brunatny śluz jest czysto, brzuch mnie nie boli ta kapujie wiem czego się spodziewać.
Kaari, może to fasolinka, bo przecież mjakmama i Tysia też miały brunatny śluz, a dzidziorki są!
ja się od wczoraj źle czuję, puls mi przekroczył 100 i dziś na własną rękę wzięłam propranolol, który brałam rok temu. Te uderzenia gorąca u mnie mogą być z tego pulsu też. Wczoraj byłam ze znajomymi na Gwiezdnych Wojnach i tak jak pisała tandem nawet mi się podobał, a ja za takimi filmami nie przepadam. Efekty fajne, ale my byliśmy na 3D w Imaxie, a potem w knajpce. Wróciłam po 3 w nocy taka padnięta z czerwonymi oczami. Tak mi się dzieje przy tej tarczycy.
Motylek - kurcze, dobrze, że nie zdążyłaś tamtych leków na serce za dużo wziąć i tak szybko zmienił Ci!!! Od razu podaj nazwę tych mniej szkodliwych

), bo ja do tej pory ten propranolol. I do tego szanse na poród SN

: - super!!