motylek1909 napisał(a)
Monia82 - podaj mi datę kolejnej @! :*
Ciężko mi stwierdzić, bo te wczesne poronienie to było mało obfite i 2 dni... więc licząc od tego, to następna wypadałaby tak na 26 stycznia, ale po tym może mi się rozgregulować. Dzwoniłam do gina, ale mają odległe terminy. Pójdę, jakby coś się działo, plamienie, czy @ nie przyszedł.
Notylek - jaki miałaś puls przy tachykardii, bo w ciąży i tak jest nieco podwyżzszony. U mnie ok. 100 w stanie spoczynku i też te uczucia gorąca są z też z tego.
Ja nie mam za bardzo czasu, tak jak Wam pisałam, także przepraszam za brak odezwu. Mały nadal chory, ale już lepiej. Wczoraj mu tak wyszorowałam pisiorka

, że mu dobre wyniki moczu wyszły, żadnego śluzu, bakterii

aż się zdziwiłam i dzwoniłam tam, czy w ogóle to oznaczali Ciągle robimy inhalacje z leków i pomagają, także przyszłe mamuśki, jakby ktoś pytał o prezent dla Maluszka to zaopatrzcie się w NEBULIZATOR (inhalator elektryczny), u nas przy każdej chorobie chodzi, ale lepiej żeby dziecziaczki nie chorowały.
Ja też już podkurowana, katar, ale znowu mam te uderzenia gorąca, mimo, że biorę leki na nadczynność i prolaktynę... We wtorek pójdę zbadać hormony tarczycy, czy coś spadło, bo potem 20-stego stycznia mam endo.
Ps. Dziś zostawiam małego z teściową, a my idziemy do kina na Gwiezdne Wojny ze znajomymi, a potem na jakieś piwko. Chociaż ja za takimi filamami nie przepadam, ale cóż jest..... 2/4 więc nie mam wyjścia
Angel - przykro

że ta @ nadeszła
Turbo - gratulacje!!! sliczna suknia!!!

powodzenia!!! ja też mam tylko cywilmy i szłam w sukni ecru.
Tandem, werka - trzymam kciuk, żeby to były dzidziory!!!!
Jadzia - dobrze, że coś ruszyło, może cykl z inofoliciem będzie owocny!!
Sielanka - cholera, Ty 50, a ja 100... Ty mdlejesz, a ja czuję się, jakby mi serce miało wyskoczyć - masakra

taki wiek, a już takie problemy... Zdrówka dla Ciebie!!! może to z tej niedoczynności? badałaś to... przyczynę
Leena - przykro mi, że takie stresy przeżywasz! Trzymaj się Kochana! Wszystko będzie dobrze!!!
Kaari - niebawem 1 testowanko!!!!

)))) na reszcie co!