Dzien dobry!
Turboslimak zycze Ci bajkowego slubu i reszty zycia jak z bajki (i zyli dlugo i szczesliwie) :*
Nati jeszcze raz wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!
Leena mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, zdrowka dla Ciebie i malenstwa, niech jeszcze posiedzi, a Ciebie niech przestanie swedziec!
Motylku - doczytalam, ze czeka Cie cc. Wiem, ze bylas nastawiona na porod naturalny, ale nie przejmuj sie, najwazniejsze, zeby porod zakonczyl sie z happy endem, zeby zdrowa mama mogla zajac sie zdrowym malenstwem :*
Tandem z calego serduszka zycze, zeby ta @ juz nie przylazla w 2016 roku.
Paola dobrze, ze sie odezwalas, nastraszylas nas!
Trzymam kciuki za pozytywy u kolejnych testujacych
Monia, jak synek? Lepiej? I jak Ty sie czujesz?
Nie pamietam co jeszcze, przepraszam :*
Ja mialam jakis dolek, w sumie nadal mam. Serducho mi swiruje. Naprzemiennie niemal mdleje przy pulsie ponizej 50, a potem nagle palpitacja. Zdecydowalam sie w zwiazku z tym na zmiane endokrynologa, wyszukalam jednego profesora w Katowicach, ktory w leczeniu stosuje novothyral, mysle o zmianie diety, chyba jednak musze przejsc na bg i bezlaktozowa, zeby poczuc sie lepiej. Ale to wszystko ogarne po wizycie u nowego endo. Mlodej przeszla biegunka, na szczescie, ale przez 2 dni jadla w sumie tylko moje mleko i popijala probiotyki.
Nastroj mam tak obnizony, ze zapomnialam nawet mierzyc tempke, nie wiem, czy oplaca sie teraz zaczynac