Elo
A ja wczoraj bylam u dietetyczki dostalam namiar od kolezanki rewelacyjna babka i nie droga 😁.Mam juz diete na meilu nawet smacznie wyglada jakna razie 😁.I mam szlaban na ciaze wstepnie do kwietnia zalezy od predkosci gubienia kg bo inaczej wysiada mi stawy,kregoslup i naraze siebie i malenstwo na niebezpiecenstwo ,ze niewiele mi brakuje aby nabawic sie cukrzycy nadcisnienia a w ciazy przy nadmiernej wadze to najczestrze dolegliwosi stany predrzucawkowe itp itd wiec sie przstraszylam.Dostalam skerowane na badania na razie podtawy i troche rozszezone bo co tam z rozmazen,chyba krzywa cukrowa i jakis tam nne cuda juz ne pamietam.Za duzo mowila musze sobie to przetrwaic i na spokojnie poukladac w glowie😮 .
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty.
Kamila super wygladasz i do twarzy ci w tym kolorze
Sielanka ja to już pisałam ,ze śliczna z ciebie kobietka i mała tez przeurocza
Iza w cale sie nie dziwie ,ze sie wkurzyłas kiedyś wam tez pisałam ,ze kumpela pochwaliła sie ciąża już 3 i kolejna wpadka obie tez były nie planowanie to myślał ,ze zapadne sie pod ziemie zepsuła mi humor tylko ta inf
My bylismy w 2 świeto na impreze ur ciotki 50 i tez wszyscy wiecznie na nas wsiadadli ,ze czas na 2 kiedy 2 itp miał juz dość odburknęłam ,ze jak bedzie czas to bedzie i tyle ale i tak jak wujkowie popili to temat był na nowo szlak mnie trafiał.