Kaari napisał(a)
Poszłam na spacer a tu drukarnia drukuje ostro!
Sielanka testowanie przed terminem się nie liczy
wiec może jeszcze się uda.
Iza super, że się zdecydowaliście. Grunt to mieć dobry plan.
Tandem jak oceniasz wizyte w klinice? Chodzi mi o to czy taka wizyta się czymś różni od wizyty u gina? Czy masz zlecone jakieś badania? No i czy ogólnie jesteś zadowolona.
Werkaa wszystkiego najlepszego!
My dziś zrobilismy pare ładnych kilometrów, w sam raz żeby spalić świąteczne kalorie.
podobało mi się, najpierw miałam tylko spotkanie z konsultantką, nauczycielką metody podwójnego sprawdzania, obejrzała wszystkie moje zeszyciki z obserwacjami, pytała dużo tak ogólnie o życie,mila atmosfera, herbatka (mimo,że przed świętami). Potem prezentacja, bo chociaż prowadzę obserwacje temperatury i śluzu, to jestem samoukiem. Więc w sumie fajnie uporządkowała. Mówiła też o podstawach, o mężu, jakie zasady zdrowego trybu życia powinien stosować, itp. Ja byłam niedawno u Endo i tarczycę mam w normie, ale pani powiedziała,że naprotechnolodzy zwracają uwagę nawet jeśli coś jest w normie,ale trochę za bardzo w tą czy tą. Mam dokładniejsze karty obserwacji, i obserwację od razu po wizycie zacząć. Te badania co pisałam wyżej, 16.1 wizytę z tą panią, potem progesteron i estradiol w dniu pik+7 (mailowo i telefonicznie mam z panią kontakt by ustalić jak najdokładniej,który to dzień).a 27.01 mam tam wizytę u pani ginekolog już po tych badaniach i wstępnej interpretacji. Więc jestem zadowolona. Choć oficjalnie staramy się 3 cykl to pani nic nie bagatelizowała, na karcie mam wpisane,że dziecko planujemy a nie odkładamy, pani powiedziała,że mamy się nie martwić,będzie dobrze,może potrzebujemy czasu,ale badamy się od razu. Mąż za 2-3 cykle,jeśli nadal nie będzie fasolki. Zwróciła mi jeszcze uwagę na szyszynkę, cykl dobowy, który ma wpływ na miesięczny. No a teraz podróże nocne pociagiem,sylwester więc tego nie wyprostuję..