Hej dziewczynki,
Ja wpadłam się tylko zameldować, że
niestety wypadam ze starań
Nie miałam ostatnio czasu na fm, za dużo na głowie. Troszkę udało mi się przelecieć parę stron wstecz i bardzo mi przykro mała2. Może pamiętasz, że ja miałam coś podobnego w poprzednim cyklu, wyszedł mi cień, a już kolejny test negatywny...
Ja dalej działam z tymi długami. Odrzuciłam spadek w zeszłym tygodniu i przygotowuję papiery do sądu dla nieletnich, ponieważ w tej chwili długi spadły na moje dziecko. Czekam na załączniki z USC. Jestem w szoku, że dla sądu akta z USC są ważne tylko 3 miesiące! Dla mnie, jak ktoś się urodził to się urodził raz, umarł też raz… Rozumiem, że akta małżeństwa mogą się unieważnić, jak ktoś się rozwiedzie, ale żeby akt urodzenia, zgonu miał tylko 3-miesiączną ważność dla sądu!!!… wszystko dla pieniędzy eh i jeszcze okres oczekiwania 3 tygodnie, co daje mi już prawie miesiąc opóźnienia. Interweniowałam u kierownika USC i może zrobią mi to o tydzień wcześniej…, bo chcę jeszcze w tym roku to złożyć, a jeszcze sąd nas wezwie z mężem na przesłuchanie. Wszystko trwa, a wierzyciele tylko czekają, żeby uderzyć po swoją należność.
Do tego wszystkiego doszły moje problemy zdrowotne związane z tarczycą i ta sytuacja prawdopodobnie się jeszcze do tego przyczyniła, bo tarczyca jest wrażliwa na stresy.
Znowu dopadły mnie te same objawy, co w poprzednich cyklach, czyli bolesność piersi, uderzenia gorąca, zawroty…
Jak może pamiętacie w zeszłym miesiącu robiłam tsh i ft4, było na granicy dolnej normy, a dzisiaj pojechałam znowu, bo się fatalnie czuję od tygodnia i babka z laboratorium dzwoniła do mnie, że mam się pilnie zgłosić po wynik, bo mam dużą nadczynność tarczycy. Wysłała mi go mailem i
ft4…. powyżej 6! Tsh tylko 0,01. Prolaktyna 32, też poza granicą… także już wiem skąd te moje objawy...
Także czeka mnie leczenie, nie wiem, czy przed świętami uda mi się dostać bez kolejki do endo. Przy takim wyniku 2 lata temu, tj. tsh = 0,05 chciała mnie położyć do szpitala, więc liczę, że jak tylko będzie to mnie przyjmie widząc wynik…
Życzę Wam Wesołych Świąt oraz owocnych staranek! a ciężarówkom zdrowych Maluszków i szczęśliwych rozwiązań!!!!