Leena napisał(a)
Tandem Kubeczki naprawdę super Ci wyszly.
Mała będzie fasolka
ja raka cierpliwa jak Ty nie bylam. Sikalam codziennie i codziennie błądzić
i choć cieszyłam się jak głupia to po pustym jaju w 1 ciąży razem z mężem czekaliśmy aż pojawi się zarodek z serduszkiem bijąc. Dopiero wtedy wariowalismu ze szczęścia i pow rodzicom.
Tauriel życzę aby szybko się łożysko podnioslo. Ja za to wymiotuje a to już 24 tydzień
lenka ja zygałam długo....nawet ostatanio zdarzylo mi sie puścic pawia....mdlosci troszke wrocily i refluks mam
tandem napisał(a)
ja myślę
słabo by było, gdyby staranie się nie dawało żadnej przyjemności, a byłoby tylko męczące i stresujące; Bóg wiedział jak to zaplanować, żeby ludzkość nie wymarła w pierwszym pokoleniu
wrzucę Wam efekty mojej nocnej pracy, 30 kubeczków, wg własnego pomysłu
przepiekne!!! kocham recznie robione prezenty!!!!
Tauriel napisał(a)
Powolutku do przodu
niestety i w ciazy towarzysza mi plamienia - istna zmora ! Ale to za sprawa zbyt nisko ułożonego łożyska - czekamy aż sie podniesie a póki co prowadzę oszczędny tryb życia
czyli przytulanek zero, maz cierpi haha
Jadzia moze teraz spadek owu ? Zaraz zerknę na ovf
turiel wspolczuje tych plamien bo to tylko wlasnie jak dziewczyny pisza mega stres....dobrze ze sie szczedzisz.....u ciebie brak przytulanek przez lozysko a u mnie wogole ich zakaz tak powiedziallekarz bo te wody mi uciekały...a mnie nosi...nosi nosi nosi....

nadrobie kuźwa po porodzie i połogu z nawiazka
co do Zosi: mega jestem szczesliwa malutka okazala sie zdrowa!!!! doktor powiedzial: okaz zdrowia! nie ma wady nerek! wszystko sie ustabilizowało!!!!
mała wazy 1400 gram

zaraz dodoam jej foto doktor powiedzial jak ogladalismy ja 3d ze podobna do mnie

....ale wiadomo ze jak sie urodzi to bedzie sie to zmienialo