Skoro 3 dziewczyny odpowiedziały znaczy, że tyle miało na to ochotę, wkurza mnie to spamowanie.
Brunette, jak dzidzia się rodzi w wodzie to ciągle jest "podłączona" do łożyska i przez nie oddycha tę minutę o której napisała Tysia

Tysia, dobrze gadam?
W takim razie skoro do porodu w wodzie nie może być znieczulenia to już dalej nie zgłębiam tematu
Paulinka, nie smuć się, każdy ma problemy, ale suma sumarum wszystko się w końcu uspokaja i problemy znikają

głowa do góry, masz dalszy ciąg wyprawki przed sobą, szukasz mieszkania, masz co robić

życze Ci, aby w końcu pokazało się jakieś sensowne mieszkanko, takie w którym będziecie chcieli pomieszkać.
Tysia, ja coś z Ziaji miałam dla małego, dla mnie ok i śmiało możesz kupić. Albo pomyśl jeszcze nad tymi z rossmanna, są niedrogie a dobre. Jak moja gwiazda nie będzie miała azsu to też się na rossmanna przerzucę. Mam rossnę na -10% do 4. urodzin Kubusia, porobię zapasy przed końcem rabatu
Dziewczyny, w końcu przyszła kasa z zusu, za 1,5 miesiąca także jestem bogata

ale tylko chwilowo, już byliśmy na zakupach kupiałam sobie i mężowi buty, prezent dla Kubusia na dzień dziecka, jakąś chemię i prawie 4 stów nie ma. Jutro pójdę dowiedzieć się o OC, gdzie bedzie najtaniej.