Romka to dobrze by bylo jakby piersi tak nie bolaly podczas karmienia jak teraz

bo jakbym (odpukac!!!) teraz urodzila i miala karmic takimi piersiami jak mam teraz to chyba bym razem z dzieckiem plakala

Romka czesciej pisz posty na forum, bo jestes doswiadczona a takie wskazowki mi sie przydadza

Margolcia ma fajnie bo ma blizniakow takze nie musi karmic piersiami na przemian, tylko jedno z jednej, drugie z drugiej i zastoju nie bedzie

a jak rozpoznac ze brakuje mleka?i jak sie sciagnie po karmieniu mleko to zamrozic wylac czy co? bo odgrzewac chyba nie mozna?
olka2747 ja nie wiem czy juz w ta niedziele pojedziemy do Ketteringu, ale na pewno bedzie marudzila chlopakowi zeby jechac, tym bardziej ze on chce sobie kupic wieze takze sprobuje go namowic

a no fajnie byloby sie spotkac, jak bede na car boocie to bede sie rozgladala za ciezarnymi
Black_Rose ja tez mam dziwne brodawki, takie duze, ciemniejsze i jakby troche spuchly cale piersi, takie sie pulchne robia

a siara mi leci od wczoraj ale malutko i tylko z prawej piersi, z lewej nic nie leci.A i moje tez stercza jak wentyle

nieraz jak gdzies jestesmy to probuje je scisnac zeby opadly ale jakos ciezko mi to idzie

mi skora nie schodzi ani sucha nie jest, moze dlatego ze jak sie smaruje codziennie oliwka albo kremem na rozstepy to sutki tez przy okazji kremuje
ja w weekend musialam sobie kupic pare stanikow, z miesiac temu kupowalam to 36B,w weekend juz 38D

tak mi ostatnimi czasy piersi urosly ze masakra, narzeczonemu sie podoba ta zmiana