Dziewczyny byliśmy na usg

i jestem kolejna u której będzie synuś

Szymuś ładnie się pokazał i nie ma wątpliwości - ptaszek jest! nawet dostaliśmy zdjęcie z zaznaczonym kółeczkiem. Wg usg 20tydzień i 2 dni, chociaż wg kalendarza jutro zaczynam 21, młody od główki do pupy ma 13 cm, dorodny facet nie?

po tatusiu
Mężuś jest chyba najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem

ja też się cieszę, chociaż do końca troszkę liczyłam że może jednak córcia, ale okazało się inaczej. Wreszcie zobaczyliśmy naszego maluszka, jest cudny

mąż jakby mógł to wszedł by na ten monitor

fajnie było widać jak się rusza
Mój kochany wiercioszek, cały czas teraz mi się rusza

chyba lubi czekolade truskawkową
Ola nic się nie martw, ja Cię rozumiem, też sobie planowałam jak będę córci wiązać wstążki, ale jak to mężuś stwierdził zamiast wstążek będą sznurówki. Najważniejsze że jest zdrowe. Daj sobie troszkę czasu i się oswoisz z tą myślą. Ja zawsze chciałam mieć dwie córy ale teraz stwierdziłam że może za drugim razem się uda a to nawet lepiej że synuś pierwszy, będzie jak coś starszy brat który obroni siostre

uszy do góry

powiem Ci że jak słucham mojego męża jak planuje jak nauczy młodego grać w piłkę, jeździć na rowerze, bawić się autkami to widząc jego ogromną radość też coraz bardziej się cieszę i stwierdzam że nawet lepiej że chłopak