gosias i bardzo dobrze ze zrobili Ci usg.Chociaz wiesz co jest 5

ile mala wazy, jak wyglada, itp.Heh, u mnie tez niedawno byla taka reflekcja, ba, w calej rodzinie byla.Mojego chlopaka babcia zmarla, a tydzien pozniej moja... Ja jestem w ciazy, moja siostra miesiac temu urodzila.... Taki "dziwny" zbieg okolicznosci.A no tak, moj facet ostatni dzien w pracy w czwartki, takze siedze z Nim

ale tez w weekend sie pakowalam, prasowalam i latalismy za dokupieniem wszystkiego co na teraz bedzie potrzebne...

no ale milo, ze zauwazylas, ze mnie nie ma

az sie czlowiekowi milo zrobilo
Agf no od czwartku nie pisalam, a troche do czytania mialam

pogoda to widze ze wszedzie taka goraca.U mnie z rana bylo goraco, teraz sie troche zachmurzylo.I dobrze, nie lubie takich upalow.A jeszcze jak tak goraco jest w nocy to dopiero katorga.Chociaz czy goraco czy nie, ja i tak nie moge spac :/ tak jak pisalam juz pare razy, strasznie mnie bola biodra

teraz jeszcze doszly plecy... tez dopiero wstalam, polozylam sie o 13:40 a wstalam o 14:20, chcialam polezec zeby te plecy przestaly bolec i jest lepiej
Black_Rose Ty to masz dobrze, ze chociaz dziadki przypilnuja

u mnie rodzina przyleci we wrzesniu, czli miesiac po porodzie, wtedy kiedy najgorszy okres masz za soba

i to na dodatek zawita tesciowa ;/ a nie moja matula

ja dokupilam sobie 2staniki biale, bo mam juz 2 bez drutow, juz od polowy ciazy nosze bez drutow bo i wygodniej mi i maluch czesto pchal stopki pod stanik a wtedy mnie abrdziej bolalo.Teraz gitara gra

a na dworze to na pewno bedzie wygodniej nosic stanik specjalny do karmienia, nie pomyslalam o tym, chyba bedzie trzeba jednak jakas rezerwe zakupic

mysle caly czas nad prezentem, jak nic nie wymysle to powiem zeby sam sobie cos wybral, tak ode mnie

pozdro i ucaluj Majeczke od cioci Oli
Aga W. tak naprawde to nie wiadomo co z tymi pistacjami, czy mozna czy nie, ale masz racje, parenascie mi nic nie zaszkodzi (miejmy nadzieje

) zreszta wiesz jak to z pistacjami jest.... jak ze slonecznikiem. Oczy chca ale dupa nie moze
Dziewczyny powtarzam pytanie

odczulyscie ze lepiej Wam sie oddycha/ nie tak ciezko jak wczesniej? ja jak tydzien temu bylam u poloznej, jak mi studentka macala brzuch to mowila, ze czuje ze dziecko jest glowka do dolu i sie obnizylo, czy lepiej mi sie oddycha, mowilam ze nie, ze dalej ciezko to sie zdziwila.Dzisiaj zaczal sie 37tydzien a dalej ciezko mi lapac oddech i w ogole.Odczulyscie roznice po 36tygodniu?
do mnie siostra niedawno dzwonila, zeby powiedziec ze zostalam ostatnia na odstrzal

znajoma tez byla w ciazy i miala termin tydzien po mnie.Dzisiaj dzwonil jej maz do mojej siostry chlopaka, ze miala cesarke i urodzila miesiac przed terminem, chlopczyka, 2,700kg

no to teraz czas na mnie