Black_Rose ja to mam bzika na punkcie plynow do higieny intymnej.Mam Ziaje zielona z macierzanka "ochrona przeciwgrzybicza", Ziaje zapobieganie infekcjom, Laktacyd, Dermol 5000 - takie jakies od dermatologa, Ziaja czerwona "profilaktyka infekcji w okresie menstruacji" i jeszcze jeden najnowszy PlivaFem F (na sklonnosci grzybicze

) oczywiscie nie uzywam wszystkich naraz ani kazdy inny codziennie

Kiedys mialam b.czesto zapalenia,podraznienia, grzybice itp.Teraz mam wydzieline i szczerze to dziwnie pachnie ale to tylko z rana.Moze az tak sie kuciapa w nocy poci, bo ostatnio w majtkach spalam,moze powietrze nie dochodzilo.Dzisiaj bede spala bez majtek i zobacze jak to bedzie rano.
Co do wlosow to ja akurat z natury mam geste, takze w ciazy nic mi sie z wlosami nie zmienilo.Przesrane jest to ze mam wlosy przetluszczajace sie i musze myc wlosy codziennie, koszmar :/ :/ :/ a na twarzy tez mi nieraz cos wyskoczy, ale duzo czesciej cos mowego sie wyhoduje na plecach niz na twarzy.I dobrze, bo plecy jakos zakryje, a buzi to juz nie

ja tez poki co rozstepow nie widze, ale tez czesto kremuje, oliwkuje

mi sie jutro zaczyna 22tydzien i ruchy czuje sporadycznie.Ogolnie jak czuje to takie slabe, nie ma takich wyraznych.No i nie codziennie, ale na takim etapie ciazy chyba to normalne ze codziennie ejszcze nie daje o sobie znac. Pozdrawiam