Oj dziewczyny chyba mocno kciuki trzymalyscie

wstalam rano, pojechalam do agencji apropo domu i baba powiedziala ze tamta parka co ogladala wczoraj po nas i byla pierwsza w razie wynajmu to dzisiaj do tej pory sie nie zglosila,nie zadzwonila a ze ja przyszlam z samego rana z kasa, dokumentami i wypelniona aplikacja to wygralismy, bo bylismy pierwsi

powiedzialam babie ze moj chlopak wczoraj byl tak podjarany ta chalupa ze powiedzial ze jak nie wyjdzie to sie poplacze

baba sie smiala i powiedziala ze juz nie ma powodow do placzu, bo my ta chate przejelismy

jutro maja oddac klucze do mieszkania Ci co tam jeszcze mieszkaja, bo sie wyprowadzaja, baba nas posprawdza czy nie jestesmy zadluzeni w zadnym banku i w ogole i ma zadzwonic kiedy dostaniemy klucze

ale sie cieeesze
W ogole wczoraj bylismy w szpitalu na pogotowiu bo moj chlopak mial robiona tomografie komputerowa.Siedzialam z nim chyba z 4godziny w poczekalni :/ niedosc ze caly czas lazilam siku to mialam coraz bardziej mokre wkladki.W koncu tyle ich wymienilam ze juz nie mialam i majtki mi sie zaczely robic mokre.Korzystajac z okazji ze jestesmy w szpitalu poszlam do recepcji i powiedzialam ze jestem w 30tygodniu ciazy i ze mam duuzo wydzieliny, i tak naprawde nie wiem czy to zwykla wydzielina czy nie daj Boze wody plodowe.Czekalam chyba z godzine na lekarza, wzial mocz do badania, okazalo sie ze znowu jest troche protein, zamiast mi zrobic usg (dopochwowe albo zwykle) to stwierdzil ze pogotowie jest w naglych przypadkach, i ze jak mi sie cos dzieje to mam isc do poloznej albo swojego lekarza :/ wyslal mocz do dalszego badania i powiedzial ze jak bedzie cos zle to do mnie zadzwonia.Kur** nie wiem jak mozna az tak olewac ciezarne w tej Anglii... caly czas mnie szczypie, piecze, pali a zaden lekarz nie zajrzy do srodka, tylko daja co popadnie, bez zadnego wgladu... umowilam sie do swojego lekarza na piatek, chyba bede musiala tam zrobic jakas rozrobe zeby cokolwiek sie ruszyli i zaczeli dzialac...
Romka oby wyniki byly dobre i oby hemoglobina wzrosla
agf dobrze ze to tylko sen

mi tez sie nieraz takie pierdoly snia, ze Olaboga