Ania M. nie przejmuj sie, ja swojego maluszka nie widzialam juz od 9tygodni, widzialam w 20tygodniu ktore bylo ostatnie

no ale wszystko jest okej, po wynikach krwi i czuje go w sobie takze jestem spokojna
kurde wkurzylam sie bo zadzwonili do nas z agencji i facet powiedzial, ze jutro nam nie moga pokazac mieszkania bo Ci ludzie co jeszcze tam mieszkaja to im nie pasuje w sobote i zobaczymy dopiero w poniedzialek przed 18 :/ jestem dobrej mysli ze przeprowadzimy sie tam, na stronie internetowej jest 9zdjec tego mieszkania i jak na razie sie podoba
olka2747 ja bylam u gina polskiego w 7tygodniu, teraz nie pracuje, dopiero mi zacznie wplywac macierzynskie i nie mam za co isc na usg:/ ale no, cenia sie Ci polscy lekarze, ja wtedy za samo usg dopochwowe tez placilam 60funtow... a co to za polskie ogloszenia? gdzie je znalazlas? Jak masz jakas specjalna stronke to bylabym wdzieczna za podanie
agf nie panikuj, pewnie wszystko z dzidziusiem jest dobrze

ja b.czesto wczesniej mialam silne bole brzucha, tez sie balam co sie dzieje, ale czytalam na necie i na forach ze niektorym dziewczynom rosnacy brzuch nie przeszkadza, a niektorym niekiedy objawia sie silnym bolem brzucha.Ja za to troche sie martwie bo szczypie mnie jak robie siku, podejrzewam ze to grzybica z ktora mam czeste problemy.Na szczescie dostalam juz dzisiaj krem i kapsulke.
Dziewczyny jak Wy dajecie rade malowac paznokcie u stopek?

ja ostatnio obcinalam paznokcie to tak sie nameczylam, az czerwona bylam

ostatnio wydepilowalam sobie nogi i bylam dumna z siebie jak paw

ale czuje, ze to byla ostatnia depilacja do porodu, bo ciezko szlo... a lato idzie, bedzie trzeba albo chodzic w dlugich dresach albo zaangazowac w depilacje ukochanego