a ja wczoraj probowalam chyba z 10razy wejsc na forum i w ogole strona mi nie wchodzila :/ mi tez ostatnio jakos dziwnie w ciazy.Czesto mnie boli lewy bok,probuje w nocy spac na lewym boku i juz przeciazenie sie robi, w nocy w ogole nie moge spac i to mnie najbardziej denerwuje,krece sie,wierce,probuje znalezc swoje miejsce - na prozno... W nocy nieraz po 3-4razy wstaje siku i jak czuje ze jestem chociaz troche glodna to tak mi sie kreci w glowie, ze zanim cos sobie przygotuje cos musze przekasic

dzisiaj mi sie zaczal 29tydzien, jeszcze 11tygodni

jutro ide na wizyte do poloznej

masakra,wczesniej caly czas chodzilam z buta wszedzie, cieszylam sie ze nic nie boli i chociaz spacerki sobie robie.Teraz troche pochodze i tak mnie kluje na dole brzucha, raz z lewej strony raz z prawej.Nawet do glupiej przychodni musze jezdzic autobusem, a nie mam tak daleko.Moja siostra za 3tygodnie rodzi i szczerze to chcialabym przechodzic ciaze tak jak ona: zero mdlosci, zero zaparc,nic kompletnie nic jej sie nie dzialo.Nieraz glowa bolala,ale to z godzine w ciagu dnia.A tak w ciazy lazi,takie sobie dluuugie spacery robi ze rodzice moi sie smieja ze ona w koncu na ulicy urodzi.Teraz jest w 37tygodniu i mimo ze ma dalej przychodnie niz ja to i tak chodzi z buta.I nic jej sie nie dzieje.Farciara