Witaj na Forum FajnaMama!

Oglądasz nasze forum jako Gość, co nie daje Ci pełnego dostępu do wszystkich opcji i możliwości forum.

Nie będąc zarejestrowanym, nie możesz także brać udziału w dyskusjach. Gorąco zachęcamy do darmowej rejestracji,
co umożliwi Ci pisanie wiadomości, branie udziału w sondach, zamieszczanie własnych zdjęć oraz dostęp do wielu innych udogodnień.

Rejestracja jest szybka i łatwa. Zarejestruj się.

PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2011

Zgłoś nadużycie #51 10 listopada 2011, 19:39

werciakol Fajna mama werciakol awatar
bigos mi się udał :D szarlotka z KArolinowego przepisu się piecze potem wstawię bezy :D jesli małą się nie obudzi do tej pory... i wtedy bede ją kąpać :D kurde tak się tego bałam a teraz to uwielbiam :D
Marysia :)
http://werciakol.blogspot.com/

Zgłoś nadużycie #52 10 listopada 2011, 22:07

kinia162 Zaprawiona w bojach kinia162 awatar
|A mnie chyba od 3 dni meczy baby blues....mojego R po calych dniach nie ma i tak jakos nachodza mnie napady placzu....czy ktoras z Was tez tak miala?
Nasze szczescie juz z Nami :)

Zgłoś nadużycie #53 10 listopada 2011, 22:25

Kiniu ja miałam.. cały czas płakałam... czasami jeszcze mnie to nachodzi.. ze normalnie chce wyjsc czasnac drzwiami i nie wracać...Mojego A. nie było 3 tygodnie w domu i cały czas sama byłam..

Zgłoś nadużycie #54 11 listopada 2011, 9:03

Karolinia Fajna mama Karolinia awatar
Cześć
Też to znam;/ Ale już minęło :) Ja zrobiłamsobie pasemka bo doszłam do wniosku ze za ciemna jestem jeszcze :) Zuza śpi jednym okiem z tatą :) Zaraz idę zmywać, ciekawe co wyjdziena tychmoich kudłach ;p
Nasze Słoneczko:* 

Zgłoś nadużycie #55 11 listopada 2011, 11:12

witam :) moja mała urzeduje juz od godzinki teraz na macie leży :) a ja moge cos zjesc :) powiedzcie mi czy wróćił wam już okres ?? ;> bo mi chyba tak :(

Zgłoś nadużycie #56 11 listopada 2011, 13:04

Kasiula260 Gotowa na wszystko Kasiula260 awatar
Hej Mamuśki ;)
Poród od odejścia wód trwał 2,40 h, tyle, że wcześniej całą noc i dzień męczyłam się ze skurczami...ale ogólnie jakoś poszło...masaż szyjki macicy był okropnie bolesny, no i jeszcze podczas samego porodu małemu rączka nie chciała wyjść, więc na samym finiszu sobie krzyknęłam...a myślałam, że obędzie się bez okrzyków...
M. nie zdąrzył dojechać...ale po wszystkim cieszyłam się, że mnie nie widział w tym stanie...Mimo, że Marcelek taki maleńki, musieli mnie dość mocno naciąć :/ Teraz się męczę z bolącym kroczem i ledwo chodzę :(
Ale warto było... :)
Oto moje cudo :
Nasz Okruszek urodził się 04.11.2011r. :)

Zgłoś nadużycie #57 11 listopada 2011, 13:16

fakt męczyłas sie..ale chłopaczek fajniusi :D

Zgłoś nadużycie #58 11 listopada 2011, 16:19

konwalia Gotowa na wszystko konwalia awatar
Kiniu baby blues jest normalny. Ja też to miałam a i teraz czasem nachodzi mnie gorsza chwila. Przemek całymi dniami pracuje, a ja sama z chłopcami w domu. Czasem można oszalec.Jasne, chodzimy na spacery, trochę do ludzi, ale nasze wyjście w trójkę wymaga nie lada organizacji, zwłaszcza, że teraz chłopcy są już ciepło ubierani na spacer, ale powoli łapiemy wprawę. :) Jak jesteś bardziej samodzielna i niezależna, łatwiej jest to znieśc. Głowa do góry. :)
Ja włąśnie jeszcze nie mam okresu i powiem wam szczerze, że czekam na niego. Chciałabym brac tabletki, więc jest mi na początek niezbędny. :)
W końcu mamy naszych Przystojniaków. :)

Zgłoś nadużycie #59 11 listopada 2011, 16:22

Kasiu, gratuluję synka-uroczy jest. :) Poród rzeczywiście przydługi ale na pewno nie żałujesz. ;)

Zgłoś nadużycie #60 11 listopada 2011, 17:36

hej kobietki :) dzis juz lepiej...wczoraj maly prawie caly dzien spal....dzisiaj troszke mniej ale butli mu wczoraj nie dawalam i przespal cala noc. Kasia sliczna twoj Marcelek :)
Konwalia- nie dziwie  Ci sie....z jednym jest co robic...a nie mowiac juz o dwoch bablach....

Zgłoś nadużycie #61 11 listopada 2011, 17:44

pamietacie sukienki co chciałam  Marysi kupić ?? ;D hehe...

Zgłoś nadużycie #62 11 listopada 2011, 19:55

werciakol napisał(a)

pamietacie sukienki co chciałam  Marysi kupić ?? ;D hehe...

Ranyyy, jak bosko wygląda. :)

Zgłoś nadużycie #63 11 listopada 2011, 20:40

emilka21 Fajna mama emilka21 awatar
hej :) no my juz wszystko gotowe na jutrzejsze chrzciny hehe...teraz skonczylismy nakrywac stoly bo jutro juz nie bedziemy sie w to bawic...Kasiu sliczny synek :)
Wercia twoja coreczka pieknie wyglada w tej sukience :)
Nasza córeczka już z nami...Kochamy Cię Julio :)

Zgłoś nadużycie #64 11 listopada 2011, 20:41

emilka21 Fajna mama emilka21 awatar
ogolnie jestem troche zalamana ehh...bo mozliwe ze moj R od poniedzialku na delegacje pojedzie masakra normalnie:/
Nasza córeczka już z nami...Kochamy Cię Julio :)

Zgłoś nadużycie #65 11 listopada 2011, 20:46

widzę, że u wszystkich jakiś taki kijowy dzień... U mnie też nie za fajnie dziś. :(

Zgłoś nadużycie #66 11 listopada 2011, 21:57

dzięki :D ale ma minę zabójczą na tym zdjęciu ;) hehe...no ja dzisiaj mam dzień taki w miare..Emilka życzę ci spokojnej imprezy ;) hehe

Zgłoś nadużycie #67 12 listopada 2011, 9:59

monia25 Fajna mama monia25 awatar
Hej mamuski i babelki
ja wczoraj caly dzien spalam z malym, nic ie robilam na szczescie milam obiad. Wieczorem naszlo mnie na placz, jakos tak poprostu... dzis tez mam lenia, juz bym chcila wyjsc na spacer a tu do wtorku musze czekac, powli chartuje Adasia werandujac go w domku i za szybko nie chce wychodzic wiec poczekam az skonczy 2 tygodnie, moze wtedy powroci lepszy humor bo siedzenie w domu doluje.
Pozdrawiamy
Synuś już z Nami :)

Zgłoś nadużycie #68 12 listopada 2011, 13:10

Karolinia Fajna mama Karolinia awatar
Cześć mamusie :) Ja za bardzo nie mam jak pisać, Pawełek ma wolne do poniedziłku do nadrabiamy czas razem :)  
Wercia Marysia słodziutka i cudna i urocza w tej sukienusi!!
Kasiulka, no pomęczyłaś się ale napewno warto!! A Marcel fantastyczny facecik :)  
Monia czasami bywa tak...
Wczoraj byliśmy z Zuzą u teściów, wrrr, tylko się nawkur**łam. Zuza leży na łżóku, a teściowej pies włazi do niej, a ona na to- niech powącha, musi się przyzwyczaić- no wiecie qr** ?? Brak słów;/
U mnie dzis pogoda paskudna, na spacer chyba nie pójdziemy bo cały czas coś siąpi, P teraz coś tam w garażu skrobie, a ja posegregowałam ciuszki- co za małe spakowałam i oddaję!! Nie chcę mi się tego składować, a jak keidys będzie drugi dzidziuś to na śpiochy itp może będzie nas stać :) :) Spakowałam reklamówę, ostatnio już troche oddałam, teraz jeszcze pampersy dojdą... I tak myślłąm o rożku czy oddać,a le zachowam sobie, bo tak mi się podoba, ze kosmos!! :) A tylko 2 razy użyty, to troche mi szkoda oddawać szczerze mówiąc :) Skneera ze mnie :P  
Miłego weekendu:*
Nasze Słoneczko:* 

Zgłoś nadużycie #69 12 listopada 2011, 13:38

Czesc Kobietki :) wczoraj Filipek prawie caly dzien nie spal za to w nocy budzi sie ze 3 razy :) wiec mozemy sie spokojnie wysypiac :) Humor juz lepszy...zobaczymy co dalej bedzie...Butli narazie mu nie daje bo juz tak nie wisi na cycu...chyba sie cos rozhulalo...staram sie byc najedzona zeby i moj skarb mogl dobrze pojesc :)
Wiercia ale ta twoja Marysia slodka :)
Cos osttanio malo wpisow na forum...

Zgłoś nadużycie #70 12 listopada 2011, 16:16

zuzkaa123 Gotowa na wszystko zuzkaa123 awatar
Kasia fajnnego masz fececika
Beatka