Gumsior napisał(a)
Turbo marzyłam o tym pierwszym wózku!!! Ale wiesz ile on waży!? 16 kg spacerówka ponoć! Powiedz mi jaki on jest skoro widziałaś/macałaś go na żywo!?
nie sa az takie ciezkie....ja nie podnosilam ale Pan mowil ze wszystkie podobnie waza te na pompowanych kolach ...noi one sa lzejesze...ale wszystkie genralnie maja taki prosty mechanizm skladania...
nie dzwigałam no bo w ciazy jestem ale kurcze jakos musze sprawdzic te wozki
Pan mi powiedzial szczerze ze dzis wozki firmy bebetto i tako roznia sie tylko bajerami wszystkie sa generalnie podobne...wszystkie gondole do pol roku dla dziecka...wiekszosc ma podwojna amortyzacje....mechanizmy zmiany gondoli na klik klik albo na wpinke tzn z przyciskiem...kazdy ma regularna raczke...tak naprawde one roznia sie wygladem
ceny wszystkich sa podobne...
boje sie tlyko ze ten 1 marynarski bedzie za ciemny i dziecku bedzie za goraco wiosna/latem.....
mamania25 super ze z corcia wszystko okej!
u mnie wygrywa pasztet z koguciekiem...wiem ze to zadne witaminy i zadne jedzenie ..

ale jem codziennie kanapki z pasztetem od paru dni nie moge sie powstrzymac...i wcale nie mam ochote na domowe pasztety tylko na ten z kogucikiem