aniam napisał(a)
ja mam tak, ze wolę zcasami sie ugryżć w język i milczę, ale to póxnij mnie zżera od wewnątrz i jest jeszcze gorzej
eheh ja tez sie gryze... jakbym mu powiedziałą dokładnei co myśle o nich wszytkich;D to by mnei zostawił chyba;D
Hehehe przedwczoraj mói

jude
kochanie cieszysz się,ze moja siostra przyjezdza?

i się smieje
a ja no taaaa;D
hehhe on do mnei, czemu ty jej tak nei lubisz
A powiem wam... np. dlatego,ze chciała na moj slub przyjsc w suknie balowej, jakby to ona najwazniejsza była(ohdneij rozowej wsciekłej, wygladałaby jak kretyn), jak byłam w ciay blizniakami, to nas ciagała po melinach i do mnei no wez piwk, nei zaszkodzi ci.. pamietam,ze wtedy dostałam szału i mwoei ej! kuzwa kup wóde dawaj, najebiemy sie
i kazałam jacy sie ubeirac i do dom
Jak byłam chora(tez w tamtej ciazy) dostałam raptem gorączki 39 st. no i co? jude w ten dzien wiozł elke do szcecina.. do kliniki na operacje uszu.. czaicie

?
Bo ona sie juz umówiła... nei żone w ciazy tylko siostre... noż kur..
Ona sama powinna powiedziec ,zeby wracał do domu. mnie wujek wiozl prywatnie, bo kolejki byly.. a 3 dni pozniej lezałam w szpitalu
zawsze wszyscy skaca koło tego dałna, bo ona jest to juz resta nei wazna...
2 lata temu 1 dzien swiat sama leałam w lozku, bo ona akurat w 1 dzien swiat przyleciałą i jacek ma po nia jechac, cały dzien sama byłam! jakby pred swietami nei mogła przyleciec, albo po!
Aaaa i jecsez moja tesciowa na wigilie miałą pierogi bo elka lubi i to zimne ii barszcz- z makaronem amino- bo la meni nei wigilia, bo elki nei ma.
Nooo neicierpie ich!!!!!!!!!! az mi sie rzyac chce na te swieta