napisałam na forum o rozstępach więc Wam wklejam
a więc tak wam tu opisze co nie co na mój temat w ciąży przytyłam 25kg i zrobiły mi się okropne rozstępy na brzuchu nie dość że długie to jeszcze grube, mimo tego że smarowałam się dzień w dzień oliwką i balsamami jak jakaś głupia i naprawdę wierzyłam w to że ani 1 nie będę miała a tu co! w ósmym miesiącu wstaje sobie rano i tak czuję że piecze mnie skóra na brzuchu ja do lusterka a tam rozstępy aż się normalnie popłakałam do końca ciąży przybywało ich więcej i zamiast brzucha po porodzie zostało mi przeorane pole! jestem 5,5 miesiąca po porodzie moje rozstępy maleją bardzo pięknie jeszcze miesiąc i nie będzie ich widać mam taką nadzieję! codziennie robie piling grubo ziarnisty na suchą skórę okrągłymi ruchami aż do jej czerwoności i smaruję,wcieram, malutkimi okrągłymi ruchami dość starannie balsamem który poleciła mi kosmetyczka koszt 170zł(nazwe podam rano bo już wszyscy śpią a nie chce latać po domu) wiem że dość drogi ale naprawde działa. byłam też na 5 zabiegach lipo royal II po pierwszych 2 zabiegach byłam przerażona moje rozstępy znów zrobiły się sine! poszłam na kolejne 3 i rewelacja nie dość że zrobiły się płytkie to jeszcze przy minimalnum napięciu skóry już ich nie widać! koszt zabiegów to 399zł i wiem to na 100% że jak wykupię jeszcze 5zabiegów to nie będzie widać ani jednego ale narazie finansowo nie dam rady;( tak że da się to gówno usunąć i ja to wiem