Wpadlam na chwilę, zęby Wam podziękować za mile słowa i kciuki

.Jesteście kochane

.
U nas dalej nie wiadomo-musi mieć zrobiony rezonans i zostanie w szpitalu do przyszłej środy. Basza-nie miał kleszcza nigdy,ale mieszkamy prawie w lesie,wiec mógł go ukasic i odpasć-jedna z hipotez to borelioza i badają mu przeciwciała w tym kierunku. Dobra wiadomość to ,ze bol nie wędruje dalej na druga stronę pleców, ale dalej niestety nie można go uśmierzyć. Mam nadzieje,ze jutro splyna wyniki badań i będziemy cos więcej wiedzieć.
Jeszcze do tego wszystkiego wczoraj jak wychodzilam ze szpitala to na mokrym się wywalilałam i rozwalilam rękę i kolano.Całe szczęście na brzuch nie upadlam i z malutką jest ok,bo kopie mocno i jak to ładnie kirsti napisała tańczy zumbę

.
Kincia-piekny brzusio

.
Dorotka-tort prześliczna i smakowity-uwielbiam szwarwaldzki

.No i Gratuluję przeprowadzki-59m to całkiem fajne gniazdko można uwić

.
Babalunku-duzo zdrowia Kochana-co za Babsztyl mógł Cię taka chorą odeslać-zero empatii. Mam nadzieje,ze Twoja gin stanie na wysokości zadania i jutro poczujesz się lepiej

.
Anett-sliczny synek-gratuluję.Tobie tez dużo zdrowia życzę i mam nadzieje,ze uporasz się z tym przeziebieniem.
Diaglab-dla Ciebie Kochana też zdrowia życzę. Masz rację,ze w pepco można znaleźć ciekawe rzeczy dla maluszkow i to w korzystnych cenach

.
Kirsti30-ja tez nic jeszcze nie kupilam-poki co robię listę zakupową i ogladam rzeczy w sklepach

.
Lorelei_l-witamy w naszym gronie

.ja też mam termin na 13 lutego,ale spodziewać się dziewczynki

.
MaInka-wreszcie jesteś-martwilam się,ze tak długo nie zaglądalaś do nas-nie znikaj na tak długo. Gratuluję coreczki-ale fajnie,ze będzie starszy braciszek i młodsza siostra-moj wymarzony układ.
Zmykam,bo późno się zrobiło, a rano muszę wstać do pracy i zawieść Marti do szkoły. Sciskam mocno i poglaskajcie brzusie od e-ciotki.Moj właśnie podskakuje-Mloda chyba nie może zdecydować na którym boku będzie spać

.Spokojnej nocki.