cześć dziewczynki, weszłam do Was jakoś przypadkowo, ale jak zaczęłam czytać to się wciągnęłam

My czekamy na naszą córusię na przełomie września i października,więc może troszkę uda mi się pomóc
Co do dalszych wyjazdów- wg mnie zdecydowanie pociąg, ja źle znosiłam od początku dłuższe jazdy samochodem, a teraz to już wogóle wyczynowo
Co do wilekośći brzuszka to nie ma co się sugerować czyimś- każdy rośnie inaczej, ja jak mówię komuś ze za miesiąc rodzę to nikt mi nie wierzy- a brzusio pojawił się ok 5 miesiąca dopiero, mimo że na każdym usg dowiadywałam się, że Malutka jest bardzo duża jak na dany tydzień
Płeć sprawa również b. indywidualna- my chcieliśmy wiedzieć od początku i dopiero w zeszłym tyg się dowiedzieliśmy- u mojej gin się nie pokazało, dopiero na usg 4D(było to trzecie takie-najpierw w 22 tyg, potem w 28, no i teraz

). A dodam że moja gin robiła mi usg niemal na każdej wizycie, czyli co 3-4 tyg. Poprostu wstydliwa Niunia
Życzę wszystkim Mamusiom i Waszym Bąbelkom dobrego samopoczucia i powodzenia
Ach no i najważniejsze- nie czytajcie głupot z netu, w razie czego pytajcie doświadczonych mam, lub dzwońcie do lekarza- w necie można naczytać się takich rzeczy że serce staje, a najczęściej nie mają wiele wspólnego z prawdą