Dziewczyny, aż przyznam że trudno mi uwierzyć, że w 2018 roku polecacie komuś jakąś księgową albo biuro księgowe. Byłam tam, widziałam to i moim zdaniem księgowe dla osób takie jak my to przeszłość. Kiedyś płaciłam za księgową - 150 złotych co miesiąc (więc i tak nieźle). Co miesiąc zanosiłam jej 4-5 faktur. Jakiś czas temu moja koleżanka mnie wyśmiała i powiedziała że robi wszystko przez neta, to aż się obraziłam w pierwszym momencie. Teraz jednak żyjemy w XXI wieku i sprawdźcie np. u siebie w banku czy czegoś takiego nie macie - u mnie w ing to się nazywa po prostu "księgowość":
https://www.ingksiegowosc.pl/ksiegowosc-uproszczona/fakturowanie, ale widziałam że różnie w innych mogli taki system nazwać. Jeżeli nie w banku to spróbujcie jakiś zewnętrznych systemów! W banku jak macie tam konto będzie za free a w systemach to klikadziesiąt złotych miesięcznie. Ponad stówka zostaje w kieszeni - moim zdaniem nie ma co się za bardzo nad tym zastanawiać i na przyszłość sprawdźcie zanim polecicie coś, czy świat nie poszedł już do przodu