Paola to można przeciwko odkleszczowemu zapaleniu mózgu? Ja się bardzo boje kleszczy a u nas sporo...
Ja szczepie tylko obowiazkowymi. I żadnymi 5w1. Mam znajomych, skrajnych przeciwników szczepienia i często czytam publikowane przez nich artykuły jakie to jest zle. Ale nie przekonuje mnie to. Wole zapobiegać niż leczyć, bo skutki chorób sa gorsze niż mozliwe skutki uboczne szczepien. Takie jest moje zdanie.
Ale temat trudny jak rozmowy o polityce i religii. Zazwyczaj spotyka się ze skrajnymi opiniami. A Ty ladykate co myślisz o tym wszystkim
Mąż docenia i to bardzo. Wręcz dzwoni ze tęskni i niepotrzebnie został. Ale ja wiem ze bez pasji to mu ciężko funkcjonować. My należymy do tych ludzi co od siebie nie uciekają, możemy razem pracować. Ale cala moja ciaza byla niezlym testem dla mojego męża. Wciąż gotowal, sprzatal, zawozil synka do przedszkola, zwolnil się z pracy zeby przejąć moich klientow. I dal rade! Jest naprawde świetnym facetem. Pomocnym, wyrozumialym i spokojnym. Podziwiam go ze dal ze mną rade gdy lezalam
Paola, zdjec uczyłam się sama. Wczesniej duzo robiłam ich dla siebie. A potem zaczeli sie znajomi. W technicznych sprawach pomagal mi mąż. On ma sporą wiedze. Pol sukcesu to obrobka i chyba najglebszy temat. Uczylam sie na bledach, czytałam książki o fotografii, na poczatku robilam zdjevia za darmo i potem jakos poszlo. Mnie czasem też juz wkurzaja te ustawiane zdjęcia. Zero artyzmu. Momentami sie wypalalam aż. Śluby za to dają wiele pozytywnych emocji. W ogóle to polecam iść na kurs na początek. To wiele daje. Albo zacząć od książek i wideoporadnikow.
Mam funpage na fb, ale sie nie bede chyba tak przed Wami odkrywać. Pokaze moze zdjęcie z ostatniej sesji ślubnej. Lubię takie klimaty i naturalność. I nie dodaje sztucznego slonca itp. chic straszna na to moda...