qamfa napisał(a)
a co myslicie o imieniu Szymon
?
Imię bardzo mi się podoba u nas jak na początku wybieraliśmy imiona dla obu płci to dla chłopca miało być albo Filip albo Szymon właśnie

A dla córci było Martyna albo Julia

No więc jak się okazało że dziewczynka to po dużej burzy mózgów wybraliśmy Julia

A wydaje mi się że nie masz się czym martwić na zapas skoro norma jest do 9 a u was jest 6

Ja wczoraj z lekarzem miałam podsumowanie badań genetycznych bo miałam (jak każda z nas chyba ) dwa razy i wszystko mamy w normie na szczęście i mam nadzieję że nic się nie zmieni bo wiem że czekają mnie jeszcze badania takioe dokładniejsze ze sprawdzeniem znowu wszystkiego tak około 34 tygodnia ciąży

Ale narazie niczym się nie martwie bo skoro do tej pory wszystko jest dobrze to mam nadzieję że już tak zostanie

trochę mnie martwi że mam niżej macice niż inne dziewczyny ale lekarz stwierdził że jestem wysoka i zawsze bede miała niżej niż opisują to w książkach wiec chyba nie potrzebnie się martwie. Moja mała obrała sobie do kopniaków mój pęcherz i przez to latam co chwilę do łazienki no ale cóż widocznie tak jej pasuje